Jäsenmaksu

Jäsenmaksun maksaminen

 

Suomen sosiaalioikeudelliseen seuraan voi liittyä ja maksaa jäsenmaksun Holvi-tiliin liitetyssä verkkokaupassa, josta voi valita joko perusjäsenmaksun tai alennukseen oikeutettuna kymmenen euron jäsenmaksun.

Mikäli ette pysty käyttämään HOLVI-verkkokauppaa, voit halutessasi pyytää myös rahastonhoitaja Miia Andia tekemään jäsenmaksun maksamista varten laskun.

Miian tavoittaa tarvittaessa sähköpostiosoitteesta rahastonhoitaja.ssos@gmail.com tai puhelimitse numerosta 041 5732095.

Jäsenmaksu vuonna 2023 – Medlemsavgiften år 2023

20 €

10 € opiskelijat ja työttömät (för studeranden samt arbetslösa)

Tue yhdistystä tukiostoksella

 

Yhdistys on lähes kokonaan jäsenmaksujen varassa ja kiinteät kulut ovat nousseet. Kiinteitä kuluja ovat mm. pankin ja verkkosivujen kulut. Tähän tarvitsemme varoja, emme voi pyörittää toimintaa tappiollisesti.

Tee tukiostos tällä linkillä: https://tuetiimia.fi/tiimi/uc1270/

Nyt voit tukea myös Suomen sosiaalioikeudellinen seura ry:n toimintaa ostamalla itsellesi tuotteita Tuetiimiä.fi verkkokaupasta. Tilaaminen on helppoa ja tuotteet toimitetaan sinulle postitse. Verkkokaupassa on satoja erilaisia tuotteita ja jokaisesta ostoksesta, niin isosta kuin pienestä, yhdistyksellemme maksetaan palkkio. Kipaise siis ostoksille ja tue tiimiä!

 

Mikäli menet verkkokauppaan muuta kautta, niin lisää kassalla tiimikoodi " uc1270 " jotta tukiostosi kirjautuu meidän tiimillemme.

Kerrothan tästä omassa somessasi, ystäville, sukulaisille jne., koska yhdistys tarvitsee varoja toimintaansa.

Kiitämme suuresti jokaisesta tilauksesta, isosta ja pienestä! 

 

Yhteistyöterveisin,

Yrjö Mattila, puheenjohtaja

Eila Sundman, varapuheenjohtaja

Miia And, rahastonhoitaja/jäsenvastaava